Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Μαθητές από το Επαγγελματικό Λύκειο Γαλατσίου


16/4/2013
Ρεπορτάζ για το ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Είκοσι μαθητές από το επαγγελματικό Λύκειο Γαλατσίου επισκέφθηκαν το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Τα παιδιά συνόδευαν ο Διευθυντής του σχολείου Σεραφείμ Κερασιώτης και οι εκπαιδευτικοί Μαρία Γεωργιάδου και Χρήστος Γκούρσουλας.

Οι εκπαιδευτικοί ενημέρωσαν το Μακαριώτατο για τον πανελλήνιο διαγωνισμό κατασκευής ξύλινης φωλιάς που διοργανώνει το σχολείο, ενώ του χάρισαν δύο ξύλινες φωλιές που είχαν βραβευτεί σε προηγούμενους διαγωνισμούς και του απένειμαν τιμητικό δίπλωμα, ενώ τον ανακήρυξαν επίτιμο μέλος του διαγωνισμού.



Εφέτος πραγματοποιείται το «16ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά». Οι φωλιές πρέπει να σταλούν μέχρι την Τρίτη 28 Μαΐου 2013 στο 2ο ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου, ενώ μετά το τέλος του διαγωνισμού δεν θα επιστραφούν στους διαγωνιζόμενους, αλλά θα αναρτηθούν σε δέντρα του Άλσους Βεΐκου του Δήμου Γαλατσίου, του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνη Τρίτση»
του Δήμου Ιλίου και σε άλλα πάρκα του νομού Αττικής.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν τιμητικοί έπαινοι και στις καλύτερες φωλιές θα δοθούν αναμνηστικά.