Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Ο Αγιορείτης π. Μωυσής στη Σχολή Γονέων στη Λάρισα.


Εκατοντάδες γονείς με ιδιαίτερη προσοχή και έντονο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την ομιλία του π. Μωϋσή του Αγιορείτου, που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Γονέων στον Ιερό Ναό της του  Θεού Σοφίας στη Χαραυγή της Λάρισας, την Τρίτη το απόγευμα 16 Απριλίου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου.

Ο π. Μωϋσής συνέστησε στους νέους οικογενειάρχες να ανατρέφουν τα παιδιά τους με σύνεση και συνέπεια, με παιδεία και νουθεσία Κυρίου, με καθαρά Χριστιανικές και ηθικές αρχές, ώστε να έχουν αύριο γερές βάσεις και να πορεύονται τη ζωή τους έχοντας συμπαραστάτη τον ίδιο το Χριστό.

Στη θαυμάσια ομιλία του ο π. Μωϋσής χρησιμοποίησε πολλά χωρία και παραδείγματα από τους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας μας και από συγχρόνους Αγίους Γέροντες της εποχής μας, οι οποίοι μίλησαν θεόπνευστα για το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μας που λέγεται Χριστιανική οικογένεια!

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος ευχαρίστησε θερμά το λόγιο Αγιορείτη Μοναχό που εξήλθε του Αγίου Όρους, προκειμένου να συμβουλεύσει τους νέους οικογενειάρχες της Λάρισας να κάνουν υπομονή στις δυσκολίες των καιρών και να παλέψουν σκληρά, ώστε τα παιδιά μας αύριο να δικαιώσουν και εκείνους αλλά και την ένδοξη πατρίδα μας!