Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΕΡΝΙΤΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΩΝ.


Το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 το απόγευμα, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών για τα 40 χρονιά παρουσίας της Πολυφωνικής Πατρών στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλεως και του νομού μας.
 
Ο Θεοφιλέστατος παρέλαβε εκ μέρους του προέδρου της Πολυφωνικής κ. Ιωάννου Κόττορου, ως εκπρόσωπος του απουσιάζοντος Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου τιμητική πλακέτα της Ιεράς Μητροπόλεως των Πατρών.
 
Ο Θεοφιλέστατος είπε, πως έχει την τιμή και την χαρά να εκπροσωπεί σε αυτή την εκδήλωση τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσόστομο του οποίου, μετέφερε τις εγκάρδιες συγχαρητήριες ευχές στον πρόεδρο κ. Κόττορο, στον καλλιτεχνικό διευθυντή κ. Σταύρο Σολωμό αλλά και σε όλους τους συντελεστές και τα μέλη της Πολυφωνικής.