Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΕ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ.

Ανακοινούται, εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ότι λόγω της ενσκηψάσης φοβερής φονικής θεομηνίας που έπληξε τις περιοχές Μεσσαπίων και Ληλαντίων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος τροποποίησε το  πρόγραμμα των Ιερών Παρακλήσεων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου για τις ημέρες 12 και 13 Αυγούστου 2020, ώστε να ευρεθεί κοντά στους κατοίκους των περιοχών αυτών που υπέστησαν από τα ακραία φαινόμενα όλες αυτές τις καταστροφές.


Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 και ώρα 07:00 μμ θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Ιερά Παρακλήσεως της Παναγίας μας στον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής Πολιτικών.

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020 και ώρα 07:00μμ θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Ιερά Παρακλήσεως της Παναγίας μας στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Μπούρτζι.