Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Εγκαίνια Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Ανθοφύτου (ΦΩΤΟ).

Για την Romfea.gr | Χρήστος Καναρόπουλος

Μέσα κλίμα πνευματικής χαράς και ευφροσύνης, σύμφωνα με την τάξη και το τυπικό που ορίζει η Αγία μας Εκκλησία, τελέσθηκαν με λαμπρότητα τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού των Αγίων Ισαποστόλων Βασιλέων Κωνσταντίνου και Ελένης στο χωριό Ανθόφυτο της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου.
Το εσπέρας της παραμονής των Εγκαινίων, Παρασκευή 15 Νοεμβρίου τ.έ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ μετέφερε στον υπό εγκαινιασμό Ιερό Ναό τα Μαρτυρικά Λείψανα, τα οποία εναπέθεσε στην Αγία Τράπεζα τοποθετώντας τα επί του Αγίου Δισκαρίου και ψάλλοντας τα Μαρτυρικά Τροπάρια της Ακολουθίας της υποδοχής των Λειψάνων εντός του Ιερού Βήματος ενώ στη συνέχεια τελέσθηκε ο Εσπερινός των Εγκαινίων με τη συμμετοχή πολλών Κληρικών και παρουσία πλήθους πιστών.
η συνέχεια: Εδώ