Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Μαθητές του 2ου Λυκείου πρόσφεραν το χαρτζιλίκι τους για το σημερινό γεύμα των αστέγων στο Ναύπλιο.

Μαθητές του 2ου Λυκείου πρόσφεραν το χαρτζιλίκι τους για το σημερινό γεύμα των αστέγων στο Ναύπλιο (βίντεο)
Μαθητές από το 2ο Λύκειο Ναυπλίου προσέφεραν χρήματα αλλά και την εθελοντική τους εργασία σήμερα Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019, για την παρασκευή 150 γευμάτων στο συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά του συγκεκριμένου σχολείου που οι μαθητές συγκεντρώνουν χρήματα τα οποία διαθέτουν για τρόφιμα στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας.
 Μαζί με την ομάδα μαθητών του 2ου Λυκείου Ναυπλίου ήταν και ο διευθυντής του Λυκείου Βασίλειος Χαραμής καθώς ο πρόεδρος του Συσσιτίου και εφημέριος του Ναού, π. Ελευθέριος Μίχος.
Όπως τόνισαν οι μαθητές, είναι σπουδαία εμπειρία να προσφέρεις σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη χωρίς να αναμένεις κάποιο αντάλλαγμα ή επιβράβευση.
Με την βοήθεια των εθελοντριών του συσσιτίου οι μαθητές έζησαν από κοντά την όλη διαδικασία της παρασκευής των γευμάτων, ανταποκρινόμενοι με αυτό τον τρόπο στους δύσκολους καιρούς που βιώνουν καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι στην περιοχή μας που δεν έχουν τα στοιχειώδη για μια αξιοπρεπή διαβίωση.