Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 πανηγύρισε η Ιερά Μονή Αγίας Σκέπης – Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται πλησίον του χωρίου Άγιος Γεώργιος. Στον Εσπερινό το απόγευμα της Παρασκευής χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος. Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του μίλησε για την Αγία Σκέπη. Ενώ, ο ο Ηγούμενος πανοσ. αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Αυγέρος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την αγάπη του και τη βοήθειά του, τους ψάλτες καθώς και όλους όσοι βοηθάνε στο μικρό αυτό Μοναστήρι.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία που τέλεσαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος και Κορίνθου κ. Διονύσιος στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Χαλκίδος. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας προεξήρχε στο τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αγαπητού και γνωστού εις τον  Σεβασμιώτατο μακαριστού ιερέως Γεωργίου Καλαφάτη, Εφημερίου του Ι. Ν. Αγ. Παρασκευής Χαλκίδος, συμμετεχόντων των Σεβ. Μητροπολιτών κ. Χρυσοστόμου και κ. Διονυσίου.
Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Πύλης. Κατά το κήρυγμα αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της ημέρας. Επίσης, συνεχάρη τον π. Κων/νο Κώνστα και τους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους για το χαριτωμένο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας και τη Βιβλιοθήκη, τα εγκαίνια των οποίων πραγματοποίησε μετά τη Θεία Λειτουργία. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος περιόδευσε σε Ιερές Μονές της περιοχής, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πύλης και κατόπιν την Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων.