Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Τριήμερο Στελεχών Ποσειδίου 2019.

09
Δελτίο τύπου
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο στελεχών Ποσειδίου 2019. Τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια που διακόνησαν ως στελέχη στην κατασκήνωση της Ιεράς μας Μητροπόλεως στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, είχαν τη δυνατότητα, από τις 17 μέχρι τις 19 Αυγούστου να ζήσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στην κατασκήνωση που τόσο αγαπούν.

Οι κοινές δραστηριότητες, τα γεύματα, τα θαλασσινά μπάνια και η κυριακάτικη Θεία λειτουργία αποτέλεσαν τη βάση του προγράμματος με ιδιαίτερη στιγμή την επίσκεψη του πνευματικού πατέρα και εμπνευστή όλου αυτού του έργου, του Σεβασμιωτάτου μας κ. Βαρνάβα και της συνοδείας του, η οποία αποτελούνταν από τον π. Βασίλειο Βύρλιο και τον π. Ιγνάτιο Κρούγια. Ο Σεβασμιώτατος από τη μία ευχαρίστησε τα πρόσωπα των στελεχών για τη διακονία τους στην κατασκήνωση του «Καλού ποιμένα» ενώ ο π. Βασίλειος από την άλλη εστίασε στο γεγονός ότι τα στελέχη αποτελούν τη βάση της κατασκήνωσης και θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη μέριμνα στο κομμάτι αυτό. Τα στελέχη με τη σειρά τους, με εκπρόσωπο τον π. Στυλιανό Αναστασόπουλο διευθυντή του Ιδρύματος Νεότητας της Μητροπόλεως, ευχαρίστησαν το Σεβασμιώτατο για το ενδιαφέρον, την προσοχή και την αγάπη που ο ίδιος δείχνει στο έργο των κατασκηνώσεων και γενικότερα της Νεότητας της Μητρόπολης μας.
Ο Σεβασμιώτατος και η συνοδεία του είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν ένα μουσικοχορευτικό θέαμα που ετοίμασαν τα στελέχη για αυτούς ως αντίδωρο και ευχαριστία της εμπιστοσύνης της Μητρόπολης προς τα πρόσωπα τους.
Τέλος όλα τα στελέχη έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά, τονίζοντας  χαρακτηριστικά τη φράση «ανήκουμε εδώ» την οποία τραγουδούν ξανά και ξανά στον  γενικό ύμνο της κατασκήνωσης.
Εκ της κατασκηνώσεως.


01
03
05
06
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
26
28
29
30
31
33
35
36
40
42