Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΔΕΣΙΜΩΤΑΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟ ΜΠΟΝΤΑΪΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΣΤΟΝ ΙΝΑΧΟ ΑΡΓΟΥΣ.


Εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ναού μας,
αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες προς όλους τους παρευρισκομένους που ήρθαν απόψε να συμπροσευχηθούν και να τιμήσουμε τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη, προστάτες όλων ημών.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε θερμά τον Αιδεσιμώτατον Πρωτοπρεσβύτερο Πατέρα Δημοσθένη Γάτσιο που με την παρουσία του σήμερα στον Ναό μας και με τον εμπνευσμένο λόγο του προς το Εκκλησίασμα ελάμπρυνε την Ιερά Πανήγυριν.

Ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας ο Κύριος να σας χαρίζει υγεία και έτη πολλά.

Ευχαριστούμε τον Αιδεσιμότατο Ιερέα Πατέρα Αριστείδη Αποστολόπουλο που αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας και μας ετίμησε με την παρουσία του.

Επίσης, θερμότατες ευχαριστίες οφείλουμε στον Διευθύντη του δημοτικού Σχολείου Ινάχου κύριο Ιωάννη Γιαννόπουλο, και την συνοδό δασκάλα κυρία Ιωάννα–Στεφανία Τσιμή, καθώς και τα παιδιά που κόσμησαν την λιτάνευση της Ιεράς εικόνος. Ευχόμαστε καλή πρόοδο, υγεία και φώτιση.

Σήμερα,Αγαπητοί μου Αδελφοί, όπως όλοι διαπιστώνετε, έχουμε την τιμή και την χαρά να εορτάζουμε τους Αγίους μας Κωνσταντίνο και Ελένη μεγαλύνοντας, τιμώντες και προσκυνώντας την σεπτή εικόνα τους, σε μια ανακαινισμένη, και εξωραϊσμένη Εκκλησία, στα μέτρα των οικονομικών δυνατοτήτων που οι συνδρομές και οι αφιερώσεις των Ενοριτών του Αγίου Δημητρίου Ινάχου επιτρέπουν.
 





Ευχαριστώ τους Ενορίτες του Αγίου Δημητρίου Ινάχου για την συνδρομή τους, για να πραγματοποιηθεί η Ανακαίνιση του Ιερού Ναού.

Ευχαριστώ τους Επιτρόπους της Ενορίας μας για την προσωπική εργασία που προσέφεραν στο όλο έργο.

Ευχαριστώ όλους τους τεχνίτες μας που εργάστηκαν με αγάπη, σεβασμό αμέριστο ενδιαφέρον και ζήλο για το όμορφο αποτέλεσμα.

Τον Σιδερά κύριο Γεώργιο Χρόνη.

Τον Ελαιοχρωματιστή κύριο Παναγιώτη Πάτσιο.

Τον Ηλεκτρολόγο κύριο Παναγιώτη Πεθεριώτη.

Τους Μαρμαράδες κυρίους Νικόλαο και Αθανάσιο Καπετάνιο.

Για τα Τζάμια κύριο Δημήτριο Μπαμπαλιάρο.

Για τα Ηχητικά κύριο Βασίλιο Μαρκάκη.

Το Σοφατζή κύριο Κωνσταντίνο Μπουλούκο.



Τέλος, εύχομαι προς όλους να έχετε την ευχή και την ευλογία των Αγίων Ενδόξων Μεγάλων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης και να μεσιτεύουν στον Πανάγαθο Τριαδικό Θεό για εσάς και τις οικογένειες σας.

Αύριο, ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία θα αρχίσει την 7ην πρωινήν και ανήμερα το απόγευμα και ώρα 6:00 μ.μ. θα τελεστεί ο Εσπερινός Της Εορτής Της Μεσοπεντηκοστής μετά του Παρακλητικού Κανόνος των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Παρακαλείσθε όπως παρευρεθείτε για να τιμήσουμε την μνήμη των Αγίων Αμην.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ.