Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ξκίνησαν σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου οι εργασίες της έκτακτης Ιεράς Συνοδόυ της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.Οι εργασίες της Ιεραρχίας ξεκίνησαν μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στο Καθολικό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών της Ιεράς Μονής Πετράκη, προεξάρχοντος Σεβ. Μητροπολίτου Λαρίσης κ. Ιερωνύμου.

Στη συνέχεια στο Μέγα Συνοδικό ακολούθησε η εισήγηση του Μητροπολίτη Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου με θέμα: "Διάλογος Εκκλησίας και Πολιτείας επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος συμφώνως προς την από 16ης Νοεμβρίου απόφαση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος".
Η δεύτερη ημέρα και οι εκλογές στις Μητροπόλεις
Σύμφωνα με τον πρόγραμμα, αύριο Τετάρτη 20 Μαρτίου η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος θα προβεί στην πλήρωση των κενών Ιερών Μητροπόλεων:  Σισανίου και Σιατίστης, Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης,  Περιστερίου.