Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Pρώτη Ιερατική σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως για το νέο έτος.

Δελτίο Τύπου
Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η πρώτη Ιερατική σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως για το νέο έτος στην φιλόξενη αίθουσα «Ξενία» της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ομιλητής ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Καλλιακμάνης, καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Σύγχρονη θεώρηση της θεολογίας του Γάμου». Μετά την εμπεριστατωμένη εισήγηση του πατρός Βασιλείου, ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος.
Νωρίτερα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του νέου έτους και, ευχήθηκε σε όλους τους πατέρες καλή, ευλογημένη, δημιουργική και πνευματικά καρποφόρα χρονιά.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως.