Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Η εορτή του Αγίου Αντωνίου στην Ι. Μητρόπολη Κυδωνίας.

Παρουσία ευλαβών προσκυνητών  εορτάστηκε την Πέμπτη 17 Ιανουρίου η μνήμη του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου στον ομώνυμο Ιερό Ναό στους  ορεινούς Λάκκους Κυδωνίας
Στην πανηγυρική Αρχιερατική  Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, πλαισιούμενος από Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Αρχιερατικό πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στο Μάλεμε συμπροσευχούμενου του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Πρωτ. Γεωργίου Περάκη και Κληρικών της Μητροπόλεως μας.
Και τις δύο ημέρες στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον βίο και τα χαρίσματα του Αγίου Αντωνίου, ο οποίος αποτέλεσε το πρότυπο του ορθοδόξου μοναχικού ιδεώδους.
Ευχαριστούμε για το φωτ. υλικό τον κ. Ευτύχιο Μανιουδάκη και τον κ. Στυλιανό Παπαδόπουλο.