Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Λεβαδείας τελέστηκε η αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου. Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος πλαισιούμενος από τους Ιερείς του Ναού, τον Διάκονο και τους πιστούς.
Η ακολουθία της Προθέσεως και η Θεία Λειτουργία τελέστηκαν στον σολέα του Ναού. Η Θεία Κοινωνία των πιστών έγινε με τον αρχαίο τρόπο της Εκκλησίας, δηλαδή, έγινε ξεχωριστά η μετάληψη του Σώματος και ξεχωριστά η μετάληψη του Αίματος του Χριστού. Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του αναφέρθηκε στην αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία και πόσο σημαντικό είναι να κρατάμε τις παραδόσεις της Εκκλησίας μας.
Μετά τη Θεία Λειτουργία τελέστηκε Μνημόσυνο για τους εκλιπόντες βουλευτές και ευρωβουλευτές της Βοιωτίας από το 1821 έως σήμερα, που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας στα πλαίσια της Εκδήλωσης “Η Συμβολή της Βοιωτίας στην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία”. Το Μνημόσυνο τέλεσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος.