Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Εορτασμοί στο Χαράρε για τη 14η επέτειο της εκλογής του Αλεξανδρινού Προκαθημένου.

Πριν 14 έτη κατά την εκλογή του νέου Αλεξανδρινού Προκαθημένου κ.κ. Θεοδώρου Β' όλα τα ψηφοδέλτια των Μελών της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας έγραφαν "ο Ζιμπάμπουε Θεόδωρος".
Οι καμπάνες του Αγίου Σάββα με τις συγχαρητήριες ευχές και προσευχές Προκαθημένων, κλήρου και Λαού έψελλαν να αναδείξουν μία εκ των σημαντικοτέρων μορφών της Εκκλησιαστικής Ηγεσίας της Ορθοδοξίας, τον Μακαριώτατο Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β', με τη δημιουργία νέων Μητροπόλεων και νέων Επισκοπών εις τας 54 χώρας της Αφρικανικής Ηπείρου, ως επίσης και το κτίσιμο μικρών ιατρικών κλινικών για παροχή δωρεάν ιατρικής περιθάλψης εις τους εμπερίστατους ιθαγενείς πληθυσμούς, και το κτίσιμο σχολείων διά την παροχή δωρεάν παιδείας σε άπορα και ορφανά παιδιά στο τοπικό πληθυσμό.
η συνέχαει: Εδώ