Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας Κ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ.

 
Την Πέμπτη 20-9-2018 το μεσημέρι, τέλεσε τον Αγιασμό στο Δικαστικό Μέγαρο Νάξου με την ευκαιρία της έναρξης της νέας Δικαστικής περιόδου. Παρέστησαν όλοι οι Δικαστικοί και Εισαγγελικοί Λειτουργοί της Νάξου, σχεδόν όλοι οι Δικηγόροι και οι Δικαστικοί Υπάλληλοι.

       Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ζωοδόχου Πηγής πόλεως Νάξου, πραγματοποιήθηκε σύναξη Ιερέων και Κατηχητών, Κατηχητριών της νήσου Νάξου με την ευκαιρία της νέας Κατηχητικής Χρονιάς. Μετά την καθιερωμένη προσευχή, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε ευχές για την έναρξη του νέου κατηχητικού έτους και στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στον π. Πέτρο Αμοργιανό ο οποίος παρουσίασε με γλαφυρότητα το γενικό θέμα και τα πορίσματα στα οποία κατέληξε, το ΣΤ΄ Πανελλήνιο Συνέδριο των υπευθύνων Ιερέων Νεότητος και Κατηχητών των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος με θέμα: «Κατήχηση και διαπροσωπικές σχέσεις», που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Συνόδου, στο Συνεδριακό Κέντρο ``ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ`` της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδεία, στην Αλίαρτο Βιωτίας. Κατά την διάρκεια της συνάξεως οι υπεύθυνοι Νεότητος ενημέρωσαν για τα πεπραγμένα της προηγούμενης Κατηχητικής Χρονιάς και παρουσίασαν το πρόγραμμα διδασκαλίας για την νέα περίοδο. Ακολούθησε χρήσιμος και εποικοδομητικός διάλογος. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνάξεως η φιλοξενούσα ενορία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού, προσέφερε γλυκίσματα και αναψυκτικά προς όλους τους παρευρισκόμενους.