Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Ποιμαντικές περιοδείες Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας σε ορεινά χωριά της Μητροπόλεως.

Συνεχίζονται οι ποιμαντικές και πνευματικές περιοδείες του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου στα ορεινά χωριά του νομού Τρικάλων τόσο για να έρθει σε επαφή με τους κατοίκους τους όσο και για να τους στηρίξει στον πνευματικό αγώνα της προετοιμασίας τους για την μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού, την Κοίμηση της Παναγίας μας.

Το απόγευμα της Δευτέρας 6 Αυγούστου τέλεσε διαδοχικά την ακολουθία του Εσπερινού και εν συνεχεία την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 5 στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Λειβαδοχωρίου, στις 6:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Παραμέρου και στις 8 στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Βαθυρρεύματος.
Πριν το τέλος της Παρακλήσεως στο Βαθύρρευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος τίμησε με το οφίκιο του Σταυροφόρου Οικονόμου τον εφημέριο του Ναού π. Απόστολο Γελαδάρη.