Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία η Παραδοσιακή Δημοτική βραδιά στο Γαρδικάκι Τρικάλων.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παραδοσιακή δημοτική βραδιά που διοργάνωσε την Κυριακή 8 Ιουλίου η ερανική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου συνοικίας Γαρδικάκι Τρικάλων στον αύλειο χώρο του Ναού.
Η εκδήλωση είχε τον γενικό τίτλο «Στης Εκκλησιάς την πόρτα».

Όσοι παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν από παραδοσιακή ορχήστρα που αποτελούνταν από τους Γιώτα Γρίβα, Γιάννη Καψάλη και Τέλη Παπακώστα στο τραγούδι και στο κλαρίνο τον Μάκη Τσίκο.
Την όλη εκδήλωση άνοιξε ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος μιλώντας πατρικά στους παρευρισκομένους και ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές της εκδηλώσεως με επικεφαλής τον εφημέριο του Ιερού Ναού Πρωτοπρεσβύτερο Βασίλειο Μπούκη.
Στην συνέχεια η χορευτική ομάδα γυναικών της ενορίας χόρεψε παραδοσιακούς χορούς της Θεσσαλίας, ενώ στην συνέχεια διασκέδασαν μέχρι αργά όλοι οι ενορίτες και φιλοξενούμενοι.
Τα έσοδα θα διατεθούν για την αποπεράτωση των έργων του Ιερού Ναού.