Την Δευτέρα 9 Ιουλίου ε.έ. τελείωσε η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος των μικρών αγοριών, ενώ την σκυτάλη στην κατασκήνωση της Μητροπόλεώς μας στον Παρνασσό πήραν τα μικρά κορίτσια του Δημοτικού.

Το πρωί της τελευταίας ημέρας διαμονής των μικρών αγοριών στον Παρνασσό, Κυριακή 8 Ιουλίου, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή  Ιερουσαλήμ από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Γεώργιο. Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν όλα τα παιδιά με τους ομαδάρχες τους καθώς και πολλούς  γονείς. Στη συνέχεια όλοι μαζί, ο Σεβασμιώτατος, οι γονείς και τα παιδιά επέστρεψαν στην κατασκήνωση, όπου οι γονείς συνοδευόμενοι από τον Σεβασμιώτατο είδαν από κοντά το ανακαινιστικό έργο που έχει επιτελεσθεί στους κατασκηνωτικούς χώρους,  ώστε να είναι άνετη και ασφαλής η διαμονή των παιδιών που φιλοξενούνται και θα φιλοξενηθούν όλο το καλοκαίρι.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Κατασκήνωση της Τοπικής μας Εκκλησίας και τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη. Στα δε παιδιά ευχήθηκε τα βιώματα που πήραν αυτές τις ημέρες να τα κάνουν κτήμα στη ζωή τους και οι φιλίες που δημιούργησαν  να παραμείνουν σε όλη τους τη ζωή· επίσης, τους ευχήθηκε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, και του χρόνου να ξαναέρθουν στην κατασκήνωση, η οποία θα τους περιμένει με ορθάνοιχτες τις πύλες της και ολάνοιχτη την αγκαλιά της.
Το πρωί της Δευτέρας 9 Ιουλίου με τις βαλίτσες ανά χείρας έφθασαν στην κατασκήνωση τα μικρά κορίτσια του Δημοτικού για να ζήσουν ένα δεκαήμερο ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης. Η πρώτη μέρα ξεκίνησε με Αγιασμό που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στα μικρά κορίτσια καλή διαμονή και ευχαρίστησε τα στελέχη και το προσωπικό της κουζίνας για τις υπηρεσίες τους.


για όλες τις φωτογραφίες Εδώ