Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Επίσκεψη του Σεβ. Μητροπολίτη Μάνης στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης.

004
Τις άρτιες εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς Μονεμβασίας και Σπάρτης, στην Ταϋγέτη επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 10 Ιουλίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ', κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου.

Τους δύο Μητροπολίτες υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τα εκατό αγόρια και τα στελέχη της β΄ κατασκηνωτικής περιόδου. Πριν το μεσημβρινό γεύμα έγινε το επίσημο καλωσόρισμα από τον  αρχηγό της περιόδου Πανοσ. Αρχ. π. Σεραφείμ Κοσμά, ενώ παρουσιάστηκαν και οι κατασκηνωτικές ομάδες.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, ο οποίος παρουσίασε στα παιδιά τον προσκεκλημένο Μητροπολίτη Μάνης. Παράλληλα τους απηύθυνε πατρικά λόγια αγάπης. Ακολούθως μίλησε στους μικρούς κατασκηνωτές ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος, ο οποίος εξέφρασε την χαρά και τη συγκίνησή του για την παρουσία του σε έναν τόσο φιλόξενο και άψογα οργανωμένο χώρο, που επιτελεί τεράστιας σημασίας πνευματικό και κοινωνικό έργο για τη νεολαία του τόπου. Επίσης αναφέρθηκε στην επί σειρά ετών ενασχόλησή του με τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Ολοκληρώνοντας προέτρεψε τα παιδιά να αξιοποιήσουν καταλλήλως τον πολύτιμο χρόνο της κατασκήνωσης παίρνοντας μαζί τους όσο το δυνατόν περισσότερα πνευματικά εφόδια.
Μετά το γεύμα και τις αναμνηστικές φωτογραφίες,  ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ευστάθιος ξενάγησε τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο σε μέρος των εγκαταστάσεων.
Κατά την έξοδό τους όλα τα παιδιά τους περίμεναν για να τους αποχαιρετίσουν.
Πηγή πληροφοριών: Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης.