Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους.

IMG 2777
Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους πραγματοποιεί αυτές της ημέρες η Ιερά Μητρόπολη με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Θεόκλητο.
Μαζί του βρίσκονται ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, ήγουμενοι και ηγουμένισες των Αγίων Μετεώρων  με τις συνοδείες αυτών και ομάδα προσκυνητών από την περιφέρεια της  Ιερά μας Μητρόπολη.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας έτυχε θερμότατης υποδοχής υπό του Μακαριωτάτου Πατριάρχου  Ιεροσολύμων κ.Θεοφίλου που εντυπωσιάστηκε από την Μετεώριτικη  Συνοδεία του Σεβασμιώτατου και δήλωσε συγκινημένος «Ότι η μοναστική κοινότητα των αγίων Μετεώρων είναι η ελπίδα της Ορθοδοξίας » .
Ο Σεβασμιώτατο ευχαρίστησε τον Πατριαρχή για τα καλά του λόγια και την εγκάρδια υποδοχή , τον διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος αλλά και η Μετεωρική Συνοδεία θα προσεύχονται για το δύσκολο έργο του Πατριαρχείου.
 Οι προσκυνητές έγιναν δεκτοί από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο, στην μεγάλη αίθουσα του Πατριαρχείου ο οποίος τους υποδέχθηκε με πολύ χαρά  και άπαντες οι προσκυνητές της Μητροπόλεως μας δέχτηκαν στο τέλος την ευλογία του Πατριάρχου.