Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Σε κλίμα κατάνυξης η Αγρυπνία για τον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη (ΦΩΤΟ).

Σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε η Ιερά Αγρυπνία επί τη ιερά μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Παϊσίου του Αγιορείτου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς.

Της Ιεράς Ακολουθίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, με τη συμμετοχή των Κληρικών και των Διακόνων του, αλλά και με την παρουσία πολλών πιστών, οι οποίοι κατέκλυσαν τον Καθεδρικό Ναό της Καστοριάς, για να προσκυνήσουν την ιερά εικόνα του θαυματουργού Αγίου Παϊσίου και να εναποθέσουν τα αιτήματά τους στον νεοφανή Αγιορείτη Άγιο.
Να σημειώσουμε ότι σε πολλές Ενορίες της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Καστοριάς, όπως άλλωστε και σε ολόκληρη την Ελλάδα και κυρίως στην περιοχή της Μακεδονίας μας, τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία τιμώντας τον Άγιο Παΐσιο.
Ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στον θαυματουργό Άγιο Παΐσιο, ο οποίος είναι η παράκλησις και η καταφυγή χιλιάδων χριστιανών. Και το μήνυμά του σήμερα είναι πως εάν θέλουμε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα της παρούσης ζωής θα πρέπει να έχουμε πίστη στον Κύριο και Θεό μας Ιησού Χριστό, σημείωσε ο κ. Σεραφείμ.
Κι ευχήθηκε να μεταφέρει ο Άγιος Παΐσιος γοργώς τα αιτήματα των καρδιών μας στο θρόνο της Θείας Μεγαλωσύνης, και να βρίσκεται φύλακας και οδηγός σε κάθε δοκιμαζόμενο συνάνθρωπό μας.

Agios_Paisios001.jpgAgios_Paisios002.jpgAgios_Paisios003.jpgAgios_Paisios004.jpgAgios_Paisios005.jpgAgios_Paisios006.jpgAgios_Paisios007.jpgAgios_Paisios008.jpgAgios_Paisios009.jpgAgios_Paisios010.jpgAgios_Paisios011.jpgAgios_Paisios012.jpgAgios_Paisios013.jpgAgios_Paisios014.jpgAgios_Paisios015.jpgAgios_Paisios016.jpgAgios_Paisios017.jpgAgios_Paisios018.jpg