Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

Ξεκίνησαν οι Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεώς μας (ΦΩΤΟ).

Τον Αγιασμό για την πρώτη περίοδο των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ, οι οποίες όπως κάθε χρόνο πραγματοποιούνται στο Κατασκηνωτικό Κέντρο Βογατσικού.

Η πρώτη περίοδος για τα κορίτσια του Δημοτικού Σχολείου ξεκίνησε 5 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιουλίου, για να αρχίσει η περίοδος για τα κορίτσια Γυμνασίου – Λυκείου, από τις 10 έως 16 Ιουλίου.
Ο Σεβασμιώτατος, μιλώντας στα παιδιά της Κατασκήνωσης, ευχήθηκε να έχουν ένα όμορφο καλοκαίρι και να απολαύσουν τα αγαθά που τους προσφέρει η τοπική μας Εκκλησία.
Επίσης, ευχαρίστησε τους Υπευθύνους των Κατασκηνώσεων για τις περιόδους των κοριτσιών Πρωτ. Χρήστο Μεσημέρη και την Πρεσβυτέρα Αναστασία Μεσημέρη, τις ομαδάρχισσες και τις εθελόντριες κυρίες που διακονούν στα έργα της Μητροπόλεως και ευχήθηκε ο Κύριός μας να τους χαρίζει πλούσια την υγεία και τη χάρη του Παναγίου Πνεύματος.