Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΧΑΛΚΙΔΟΣ.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε το θαυμαστό γεγονός της Εικόνας «Άξιον Εστί» στον ομώνυμο Πανηγυρίζοντα Ιερό στην Αγία Ελεούσα Χαλκίδος, το εσπέρας της Κυριακής 10ης Ιουνίου 2018.

 Στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό της Εορτής προεξήρχε ο Αρχιμ. Τιμόθεος Μπαϊμπάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο εμπνευσμένα για το Πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, με την συμμετοχή του Προϊστάμενου του Ι. Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βασιλικού, Πρωτοπρεσβ. Σταματίου Μπασδέκη και του Προϊστάμενου του Ι. Ναού Πρωτοπρεσβ. Γεωργίου Μωραΐτη.

Εν συνεχεία έλαβε χώρα η Λιτανεία της Ιεράς Εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου παρουσία πλήθους πιστών που συμμετείχαν στην Λαμπρή Εορτή της Τοπικής Εκκλησίας.

Εις το Αναλόγιο έψαλαν ο Πρωτοψάλης του Ιερού Ναού κύριος Ιωάννης Παπασωτηρίου και ο Λαμπαδάριος κύριος Δημήτριος Θεοδοσίου και άλλοι Ιεροψάλτες.

Ο Πανηγυρικός Εσπερινός είχε αναμετάδοση απο τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως 97,7.

Ανταπόκριση-Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης.

κλικ στα σχήματα