Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Το in.gr Mail

Μετά την 15 Φεβρουαρίου σταματά την λειτουργιά του

Εμείς θα συνεχίσουμε με το nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

«Διπλή ονομασία είναι προδοσία» και «Η Μακεδονία είναι Ελληνική» βροντοφώναξαν οι Λαρισαίοι που συγκεντρώθηκαν χθες βράδυ στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας για το συλλαλητήριο της Μακεδονίας.


Η μουσική και τα συνθήματα πλημμύρισαν τη πλατεία από τις 7:00 το απόγευμα μέχρι τις 9.30 το βράδυ που ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο. «Όταν το ράσο γίνεται σημαία τότε η νίκη είναι βεβαία»!
Η έναρξη έγινε με την Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, που έψαλλε τα απολυτίκια του Αγίου Αχιλλίου, του  Αγίου Δημητρίου και το «ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ».Έπειτα έγινε η αναγγελία συμμετοχών στήριξης και ο χαιρετισμός των Κρητικών που ήρθαν ειδικά για το συλλαλητήριο της Λάρισας.
Μήνυμα του Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιγνατίου διάβασε ο  Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. π. Νικόδημος Γαλιάτσος. Επίσης, μίλησαν κατά σειρά οι : Δημήτριος Νατσιός Δάσκαλος, Θεολόγος και συγγραφέας,  Κώστας Καραΐσκος Μαθηματικός, Βασίλειος Ροζής στρατηγός εν αποστρατεία, πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού.
«Να αποφασίσει με δημοψήφισμα ο λαός και όποιος “λούστρος” της εξουσίας το αρνηθεί να αναλάβει και την ευθύνη», τόνισε χαρακτηριστικά ο μαθηματικός από την Κομοτηνή Κ. Καραΐσκος, τονίζοντας πως «καμία υποχώρηση της ψευτοελίτ δεν δεσμεύει το λαό και τη δημοκρατία».
Μέσα σε αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα ο δάσκαλος από το Κιλκίς Δ. Νάτσιος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του Υπουργείου Παιδείας κάνοντας λόγο για «μαγαρισιές του υπουργείου αθεΐας και αφελληνισμού», σπεύδοντας να συμπληρώσει πως «η διαστροφή έγινε μόδα και παρελαύνει καμαρωτά την ώρα που κάποιοι σφετερίζονται τη Μακεδονία». Κλείνοντας οι ομιλητές δεν ξέχασαν και τους Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία, επαναλαμβάνοντας πως η Μακεδονία είναι μία και ελληνική και υπογραμμίζοντας πως «δεν κινδυνεύει από ξένους αλλά από βάρβαρους Έλληνες σύγχρονους Εφιάλτες».
Αναγνώστηκε το μήνυμα της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και το ψήφισμα του Συλλαλητηρίου Λάρισας από το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Θεοφάνη Σιμόπουλο, μαθητή Λυκείου το οποίο και εγκρίθηκε.


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το «Μακεδονία ξακουστή», ενός λεπτού σιγή και τον Εθνικό Ύμνο που έψαλλαν όλοι μαζί οι συγκεντρωμένοι πολίτες!