Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας στην ενορία της Πετρίνας, (ΦΩΤΟ).

 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ', σήμερα Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και κήρυξε το θείο λόγο στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πετρίνας του Δήμου Ανατολικής Μάνης.
Προ της απολύσεως το Σεβασμιώτατο προσφώνησαν καλοσωρίζοντάς τον στο χωριό ο εφημέριος του Ιερού Ναού αλλά και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας.
Στη συνέχεια ο Σεβ. επισκέφτηκε τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Β' Τάξης, που εδρεύει στην Πετρίνα, όπου συνομίλησε με το διοικητή του σταθμού και τους εθελοντές πυροσβέστες.
Τέλος ο Ποιμενάρχης μας, μετέβη στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Πετρίνας, όπου μετά την προσφώνηση της προέδρου, κατά τη σύντομη ομιλία του προς τους κατοίκους του χωριού, ανέπτυξε το θέμα για την αξία της ιστορίας της πατρίδας, της ορθοδοξίας και της οικογένειας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ομόνοιας  όλων των κατοίκων του χωριού.