Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

Συγκέντρωση για την Μακεδονία πραγματοποιήθηκε και στην πόλη της Καστοριάς, την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, προκειμένου να σταλεί το μήνυμα ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα και το όνομά της δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Παρόντες στη συγκέντρωση ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, ο γείτονας Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, ο Δήμαρχος Καστοριάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, ο Δήμαρχος Νεστορίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άργους Ορεστικού, τοπικοί φορείς και πλήθος λαού που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Ο Μητροπολίτης Καστορίας στον λόγο του αναφέρθηκε στη γη της Μακεδονίας και στην πόλη της Καστοριάς, που φιλοξενεί στα χώματά της τα οστά του Γερμανού Καραβαγγέλη και του Παύλου Μελά.
Επίσης, κατέθεσε δηλώσεις σκοπιανών πολιτικών προσώπων, οι οποίοι υπεραμύνθηκαν της σλαβικής τους καταγωγής και της κατασκευασμένης σχέσης τους με την Μακεδονία.
Ως επιστέγασμα της ομιλίας του χρησιμοποίησε έναν σύνθημα που είδε γραμμένο σε έναν τοίχο ο νομπελίστας ο Σεφέρης στην Κύπρο, το οποίο έλεγε «Την Ελλάδα θέλωμεν κι ας τρώγωμεν πέτρες». Και τόνισε στεντόρεια τη φωνή ο κ. Σεραφείμ : «Κι εμείς τί θέλουμε; Την Μακεδονία θέλουμε κι ας τρώμε πέτρες».


    001.jpg002.jpg003.jpg004.jpg005.jpg006.jpg007.jpg008.jpg009.jpg010.jpg011.jpg013.jpg014.jpg015.jpg016.jpg017.jpg018.jpg019.jpg021.jpg
  •