Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Το in.gr Mail

Μετά την 15 Φεβρουαρίου σταματά την λειτουργιά του

Εμείς θα συνεχίσουμε με το nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

Έγινε η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Ελεούσας» στη Φιλύρα Τρικάλων.

Με τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού προϋπάντησε πανδήμως στην κεντρική πλατεία του χωρίου Φιλύρα Τρικάλων την Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Ελεούσας».

Την Ιερά Εικόνα της Παναγίας συνόδευαν ο Αρχιερατικός της Περιφερείας Φήκης π. Γεώργιος Τασιούλας και ο εφημέριος Πιαλείας π. Φώτιος Κωτούλας.
Μετά το πέρας της υποδοχής, με ευλάβεια κλήρος και λαός, συνόδευσε την Ιερά Λιτανεία της Παναγίας προς τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.
Με την άφιξη την Ιεράς Εικόνος στον Ιερό Ναό τελέσθηκε η επίσημος Δοξολογία και ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας. Τους ύμνους έψαλλε εκλεκτός χορός.
Πριν το τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος τίμησε με το οφίκιο του Σταυροφόρου Οικονόμου τον εφημέριο του Ναού π. Απόστολο Σουλιώτη.