Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Το in.gr Mail

Μετά την 15 Φεβρουαρίου σταματά την λειτουργιά του

Εμείς θα συνεχίσουμε με το nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

Υποδοχή Εικόνος και ακολουθία του Εσπερινού επί τη εορτή της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου στο Δ.Δ. Αρτεσιανού.


4

17  
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:30΄μ.μ., παραμονή της εορτής της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου, υπεδέχθη την ιερά εικόνα του Αγίου, η οποία φυλάσσεται στο κειμηλιαρχείο της Ιεράς μας Μητροπόλεως, στον αύλειο χώρο του ομωνύμου Ιερού Ναού Δ.Δ. Αρτεσιανού.
  Ακολούθως, χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού και ευλόγησε τους προσφερομένους άρτους και το κόλλυβο προς τιμήν του Αγίου.

  Για τη βιωτή του Αγίου μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου ομίλησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Δήμου, προβάλλοντας μια από τις αρετές του, αυτή της προσευχής.
  Ο Σεβασμιώτατος προ της απολύσεως τόνισε πως πρέπει να ενστερνιστούμε τον ευαγγελικό λόγο του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και να τον πραγματώνουμε στην καθημερινότητά μας.
Φωτογραφίες: Λάμπρος Καρκαλέτσης
1
2
3
4
5
6
7
7α
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18