Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

«Άπυρο» το καλοκαίρι.

35283641_1952649108380851_4594013821437214720_n
Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.  Δαμασκηνό επισκέφθηκε εθιμοτυπικά στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου, την Παρασκευή 15 του μηνός Ιουνίου ε.ε., ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης Αρχιπύραρχος Μάριος Αποστολίδης συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης Πύραρχο Κωνσταντίνο Κούκουρα και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Διδυμοτείχου Επιπυραγό  Αναστάσιο Λαδόπουλο.
Παράλληλα οι ανώτατοι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την Ιερά Μητρόπολη, η οποία για δύο συνεχείς χρονιές έχει αναλάβει την συντήρηση πυροσβεστικών οχημάτων, εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.
Ο Σεβασμιώτατος αφού σημείωσε ότι η Εκκλησία διακονεί πιστά τον λαό του Θεού και δεν αδιαφορεί για τα υπαρκτά προβλήματά του, προσέφερε στους υψηλούς επισκέπτες του ως αναμνηστικό εικόνα του εκ Διδυμοτείχου αγίου Ιωάννου Βατατζή, ευχηθείς εις αυτούς και όλο το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καλή δύναμη στο έργο τους.