Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Το in.gr Mail

Μετά την 15 Φεβρουαρίου σταματά την λειτουργιά του

Εμείς θα συνεχίσουμε με το nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

Ο εορτασμός του Αγίου Λουκά του Ιατρού.

Τη μνήμη του Οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας του Ιατρού και θαυματουργού τιμά και εορτάζει η Αγία μας Εκκλησία, στις 11 Ιουνίου.

Η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας τιμώντας τον μεγάλο αυτό ιατρό Επίσκοπο και Άγιο της Εκκλησίας μας, διοργανώνει λατρευτικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στους λειτουργούς του νευραλγικού τομέα της Υγείας αλλά και σε όσους προσφέρουν στην τοπική μας κοινωνία.
Συγκεκριμένα, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 και ώρα 6.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικάνορος Καστοριάς, θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Σεραφείμ.
Την Δευτέρα 11 Ιουνίου το πρωί, στον ίδιο Ιερό Ναό, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία λειτουργία.
Κατά τη διάρκεια δε των Ιερών Ακολουθιών θα τεθεί σε προσκύνηση το ευωδιάζον ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά, το οποίο προέρχεται από τη Συμφερούπολη της Κριμαίας