Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Το in.gr Mail

Μετά την 15 Φεβρουαρίου σταματά την λειτουργιά του

Εμείς θα συνεχίσουμε με το nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης στον Πανηγυρικό Εσπερινό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ξηρόκαμπο Καλαμπάκας.

Πανηγυρικά και με την συμμετοχή πλήθους πιστών χριστιανών εόρτασε ο πανηγυρίζων Ιερός Ναός Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του Ιατρού στον Ξηρόκαμπο Καλαμπάκας.

Κατά την διάρκεια του Εσπερινού που τελέσθηκε την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, ευγενώς προσκληθείς, Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος και συγχοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος.
Πριν το τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος τίμησε με το οφίκιο του Οικονόμου τον εφημέριο του Ναού π. Αχιλλέα Καραμίντζιο, ενώ, με την άδεια και ευλογία του οικείου Ποιμενάρχου, τον τίμησε με το οφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου ο Σεβασμιώτατος Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.
Στην σύντομη και περιεκτική ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Επίσκοπός μας κ. Χρυσόστομος αναφέρθηκε στον θαυμαστό βίο του Αγίου Λουκά και τα παραδείγματα που δίνει στην σύγχρονη εποχή μας.