Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Δωροέκθεση για την ενίσχυση του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ».

Ο  Σ. Σ. Κ. ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», εγκαινίασε, την Κυριακή 3/6, Δωροέκθεση, στο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) – Θουκυδίδου 10, στον Βόλο (απέναντι από το ΙΚΑ).
Η εκδήλωση αυτή  εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των εκδηλώσεων, που είναι αφιερωμένες στην μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού, προστάτου του Συλλόγου. Στα εγκαίνια παρευρέθησαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του  Δ.Σ. του Συλλόγου, τα μέλη και οι εθελοντές του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ», καθώς και αρκετός κόσμος που προσήλθε με σκοπό τη στήριξη του τόσο σημαντικού έργου που επιτελεί.
Ο π. Θεόδωρος Μοατάκας τέλεσε την Παράκληση  στον Άγιο Λουκά, εικόνα του οποίου βρίσκεται στο όμορφα διαμορφωμένο μικρό παρεκκλήσι,  στην αυλή του ΚΕ.Δ.Α.Β. Στην συνέχεια, τέλεσε αγιασμό των εγκαινίων της Δωροέκθεσης και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους.
Τα είδη που εκτίθενται είναι γυναικεία ενδύματα όλων των ειδών, υποκάμισα και παντελόνια ανδρικά, παιδικά ρούχα όλων των ηλικιών, γυναικεία και παιδικά παπούτσια, χειροποίητες κατασκευές από ξύλο, γυαλί, νήματα και κουρέλια, κοσμήματα, πετσέτες, εικόνες του Χριστού και του Αγίου Λουκά, καθώς και όλες οι εκδόσεις του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ», CD, DVD  και κυρίως τα δύο παιδικά βιβλία του π. Θεόδωρου.
Οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι του Συλλόγου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα με την παρουσία τους στην παράκληση του Αγίου και τον αγιασμό, αλλά και με την αγορά αντικειμένων, ενισχύοντας οικονομικά το λειτούργημα που επιτελεί.
Η Δωροέκθεση θα λειτουργεί καθημερινά, από τις 10π.μ. έως τη 1μ.μ. και από τις 6 έως τις 8.30μ.μ., έως τις 9 Ιουνίου.