Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουνίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ανταποκριθείς σε σχετικές Προσκλήσεις που του απηύθυναν, παρέστη σε Εκδηλώσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην Πόλη της Χαλκίδος.

 Καταρχήν, το απόγευμα του Σαββάτου 16 Ιουνίου παρευρέθηκε, στο Κόκκινο Σπίτι Χαλκίδος, στα Εγκαίνια της Καλοκαιρινής Έκθεσης από το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας όπου, με την παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχου Ευβοίας κ. Φάνη Σπανού, συνεχάρη την Καλλιτεχική Διευθύντρια του Εργαστηρίου κ. Χαρίκλεια Μυταρά, τους Καθηγητές και κυρίως όλους τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες, οι οποίοι διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς με πρώτα βραβεία ανάμεσα σε χιλιάδες παιδιά.

Στη συνέχεια, στην Πλατεία Μάλλιου, παρέστη, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό, τον Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Χρήστο Παγώνη και τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας κ. Κωνσταντίνο Ζημιανίτη, στο 1ο Πανελλήνιο Χορευτικό Αντάμωμα, το οποίο διοργάνωσε ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδος και συνεχάρη την Πρόεδρο κ. Βέτα Κορωναίου και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και όσους χόρεψαν στην ωραία Εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν πολλοί Χαλκιδείς.


Τέλος, το βράδυ της Κυριακής 17 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον Ι. Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χαλκίδος όπου, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, παρακολούθησε την Εορτή Λήξης των Ενοριακών Δραστηριοτήτων.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους Ιερείς Αρχιμ. Ιωάννη Θεοδωρακόπουλο και Πρεσβ. Χρυσοβαλάντη Φιλντίση, τους Κατηχητές και Κατηχήτριες για τις όμορφες δράσεις τους και την πρωτοβουλία διοργάνωσης της εορτής.

κλικ στα σχήματα