Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Γουμενίσσης: ''Συμφωνία ειρήνης ή κοροιδία της ειρήνης και εμπαιγμός της ιστορίας;''

Του Σεβ. Μητροπολίτη Γουμενίσσης κ. Δημητρίου

Το Σκοπιανό δεν θα πάψει να αποτελεί μαχαιριά στα υπογάστρια της εθνικής μας πορείας, εκτός κι αν η φιλάνθρωπη πρόνοια του Θεού, με το κλάμα και το αίμα τόσων ηρώων, αποτρέψει τα χειρότερα από μας τους ασυλλόγιστους κληρονόμους της εκκλησιαστικής μας πορείας (ως συνιστώσας της εθνικής μας κοινωνικής πορείας).
Τι είναι το Σκοπιανό; Ένα ψέμα. Το παραδέχθηκαν η Ακαδημία των Σκοπίων, ο προγενέστερος πρόεδρός τους Κίρο Γκληγκόρωφ, αλλά και πρόσφατα ο πρωθυπουργός τους και ο σχισματικός αρχιεπίσκοπός τους καταφεύγοντας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και ζητώντας διορθόδοξη αναγνώριση μέσω του Πατριαρχείου με το μόνο ανεκτό-παραδεκτό όνομα της Αρχιεπισκοπής Αχρίδος (όχι ως ιστορία, αλλά ως τοπική ανοχή ιστορίας).
η συνέχεια: Εδώ