Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Το in.gr Mail

Μετά την 15 Φεβρουαρίου σταματά την λειτουργιά του

Εμείς θα συνεχίσουμε με το nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Η 24η Εορτή Νεότητος της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Υπό τις χαρούμενες φωνές και τα λαμπερά χαμόγελα των παιδιών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 η 24η Εορτή Νεότητος των κατηχητικών συντροφιών των Ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας στον προαύλιο χώρο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Μάνεση στο Ηράκλειο Αττικής.

Στην εορτή συμμετείχαν παιδιά από τις νεανικές συνάξεις των Ιερών Ναών: Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αλσουπόλεως, Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πευκακίων, Αγ. Ιωάννου Ν. Φιλαδελφείας, Αγ. Αναστασίας Περισσού, Ζωοδόχου Πηγής Καλογραίζας, Αγ. Τριάδος Ηρακλείου, Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πρασίνου Λόφου και μαθητές από το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως, που παρουσίασαν με το δικό τους μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο μουσικά δρώμενα και παραδοσιακά τραγούδια.
Κεντρική θέση κατείχε το θεατρικό με τίτλο: «Σπουδή ζωής», έργο της κ. Ευαγγελίας Μαρούδη, που παρουσίασε η θεατρική ομάδα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου Αττικής, προκαλώντας τον ενθουσιασμό στο πολυάριθμο ακροατήριο, που επιβράβευσε τα παιδιά με το θερμό και διαρκές χειροκρότημά τους.
Την εορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, τοπικοί άρχοντες, εκπρόσωποι Συλλόγων και τοπικών πολιτιστικών Σωματείων καθώς και ο Πρόεδρος των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Μάνεση κ. Παναγιώτης Μάνεσης.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ απηύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό και μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για την λαμπερή παρουσία των παιδιών, εξαίροντας συνάμα το θεάρεστο και αδιάκοπο έργο τόσο των υπευθύνων Ιερέων Νεότητος των Ενοριών, όσο και των συντελεστών της εορτής για την άρτια και επιτυχημένη οργάνωση, και αφού ευχαρίστησε θερμά τον κ. Παναγιώτη Μάνεση για την παραχώρηση του χώρου, ευχήθηκε σε όλους καλό Καλοκαίρι!
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
Φωτογραφίες: Ευστάθιος Χιώλος.