Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Προσφορά δεμάτων από το Τάγμα Εθνοφυλακής Κέρκυρας στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της τοπικής Εκκλησίας.

Donation of food packages by the Corps of the Ethnic Guard of Corfu to the Social Markets of the local Church
Την Παρασκευή 18 Μαϊου 2018 ο Διοικητής και τα στελέχη του Τάγματος Εθνοφυλακής Κέρκυρας, έπειτα από πρωτοβουλία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, πρόσφεραν δέματα στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Ι.Μ. Κερκύρας.

Τα δέματα τροφίμων και ρουχισμού παρέλαβε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, ο οποίος και ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας το Τάγμα Εθνοφυλακής του νησιού, ευχόμενος στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, ο Χριστός να ενδυναμώνει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεών μας, που αποτελούν τους άγρυπνους φρουρούς της Ελλάδος και στέλνουν καθημερινά ισχυρό μήνυμα κυριαρχίας και αποτροπής, σε όποιον επιβουλεύεται την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας.
Ακόμη ο κ. Νεκτάριος τόνισε ότι η τοπική Εκκλησία προσεύχεται στον Τριαδικό Θεό, ώστε  να απελευθερωθούν σύντομα τα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεών μας, που βρίσκονται όμηροι των τουρκικών αρχών στις φυλακές της Αδριανουπόλεως.