Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Συναυλία μουσικού συγκροτήματος «ΕΝΤΕΧΝΩΣ».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συναυλία μουσικού συγκροτήματος «ΕΝΤΕΧΝΩΣ»

Το Συγκρότημα Έντεχνης Μουσικής «ΕΝΤΕΧΝΩΣ» της Μητροπόλεώς μας υπό την διεύθυνση του μουσικού κ. Βασιλείου Γρένδα, στα πλαίσια των «Ελευθερίων» της Αλεξανδρουπόλεως θα πραγματοποιήσει μουσική Συναυλία την Παρασκευή 18 Μαΐου  και ώρα 8.30’ μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο της πόλεώς μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως


Σύντομο ιστορικό του συγκροτήματος
Το Συγκρότημα Έντεχνης Μουσικής «ΕΝΤΕΧΝΩΣ» του «Εργαστηρίου Λόγου και Τέχνης» της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2016 με την προτροπή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου. Το συγκρότημα έρχεται να καταθέσει τη δική του πρόταση για παραγωγή κυρίως πρωτότυπης μουσικής, μέσω της οποίας θα αναδεικνύονται μουσικοί και στιχουργοί της πόλης μας και όχι μόνο. Παράλληλα θα επιδιώξει να αφήσει το δικό του στίγμα στο χώρο της έντεχνης ελληνικής μουσικής, όχι με την αναπαραγωγή, αλλά με τη δημιουργία καινούργιων τραγουδιών που θα δίνουν πνοή σε νέους στίχους και μελωδίες.