Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΑΝΔΡΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

Την Δευτέρα 7 Μαΐου 2018, στις 1.00 μ.μ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ θεμελίωσε το Πνευματικό Κέντρο της ενορίας Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου Αριδαίας. Στην τελετή παρέστησαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως και Προϊστάμενος του Ι.Ναού Αρχιμ. Στέφανος Δέβρελης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Εδέσσης Αρχιμ. Μάξιμος Χατζής, ο Δήμαρχος Αριδαίας κ. Δ. Μπίνος, κληρικοί της Ι. Μητροπόλεως και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέω.
Το υπό ανέγερσιν Ενοριακό Κέντρο, καρπός πολυετούς προετοιμασίας, αποτελεί διακαή πόθο των ενοριτών αλλά και χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, επειδή θα καλύψει πολλαπλές πνευματικές, φιλανθρωπικές και διοικητικές ανάγκες. Θα εκτείνεται σε έκταση 500 τ.μ. (ισόγειο) με χώρους κατάλληλους για δεξιώσεις, ομιλίες, κατηχητικές συνάξεις, φιλανθρωπικές δραστηριότητες κ.ά. Επίσης στον χώρο αυτόν θα στεγάζονται τα γραφεία της ενορίας και του Αρχιερατικού Επιτρόπου Αριδαίας.