Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Το in.gr Mail

Μετά την 15 Φεβρουαρίου σταματά την λειτουργιά του

Εμείς θα συνεχίσουμε με το nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο, 12 Μαΐου 2018

Κυριακή Σαμαρείτιδος στα Σπάτα.

Πανηγυρικό πολυαρχιερατικό συλλείτουργο τελέστηκε την Κυριακή της Σαμαρείτιδος στο Ι. Προσκύνημα Αναστάσεως Χριστού στα Σπάτα.
Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, ενώ συλλειτούργησαν οι Μητροπολίτες Ιλίου κ. Αθηναγόρας και ο οικείος Ποιμενάρχης Μεσογαίας κ. Νικόλαος.

Στο ναό περιελήφθη να εορτάζεται και η Αγία Φωτεινή, καθώς ένας εργάτης από το Κορωπί, όταν είχαν αρχίσει οι εργασίες για την ανοικοδόμηση του Ναού, είδε στον ύπνο του να παρουσιάζεται μια γυναίκα, η οποία του είπε: «Είμαι η Αγία Φωτεινή. Να πας στα Σπάτα, να βρεις την Ελένη και να ειπείς στους επιτρόπους ότι κατά τον εορτασμό των εγκαινίων του Ιερού Ναού του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, θέλω, μαζί με την Χάρη Του, να εγκαινιασθώ κι εγώ εις την ιδίαν εκκλησίαν».
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Γκένας
Ρεπορτάζ: Orthodoxia.Info