Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Η Τιμία Κάρα του Αγίου Σεραφείμ Φαναρίου στον Αλμυρό.

Εξαιρετική τιμή για επαρχία Αλμυρού και την Τοπική μας Εκκλησία εν γένει συνιστά η άφιξη της Τιμίας Κάρας του Αγίου Σεραφείμ, Επισκόπου Φαναρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αλμυρού που φυλάσσεται στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων. Η υποδοχή της Τιμίας Κάρας θα γίνει την Παρασκευή 18/5, στις 6.30μ.μ. και εντάσσεται στο πλαίσιο του λατρευτικού προγράμματος, επί τη εορτή της Ανακομιδής του ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικολάου, που θα διαρκέσει από 18 έως 21/5/2018.

Το Πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων έχει ως εξής:
Παρασκευή 18 Μαΐου
6.30μ.μ. Άφιξη της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιερομάρτυρος Σεραφείμ.
Υποδοχή υπό κλήρου και λαού στο προαύλιο του Ιερού Ναού
6.45μ.μ. Ιερά Παράκληση του Αγίου Ιερομάρτυρος Σεραφείμ
Σάββατο 19 Μαΐου
7 – 9π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία
11π.μ. Ιερό Ευχέλαιο
6.30μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη Ανακομιδή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικολάου, Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του θαυματουργού, χοροστατούντος, του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου
8μ.μ. Λιτανεία της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιερομάρτυρος Σεραφείμ, του Θαυματουργού και της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Νικολάου.