Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Το in.gr Mail

Μετά την 15 Φεβρουαρίου σταματά την λειτουργιά του

Εμείς θα συνεχίσουμε με το nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Ο π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου ομιλητής στην Ιερατική Σύναξη της Ιεράς μας Μητροπόλεως.


1 Custom
  Την Δευτέρα 7 Μαΐου 2018, η Ιερά Μητρόπολή μας μέσα στο ανύστακτο ποιμαντικό ενδιαφέρον για πνευματική ανύψωση των κληρικών Της.
Προσεκάλεσε τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Θεμιστοκλέα Χριστοδούλου, Δρ. Θεολογίας και Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών, ο οποίος ομίλησε στην Γενική Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, της οποίας προήδρευσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος και πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης με θέμα: «Ποιμαντικολειτουργική προσέγγιση των ιερών Μυστηρίων Βαπτίσεως και Γάμου».

  Ο π. Θεμιστοκλής ανέπτυξε το θεολογικό υπόβαθρο των δύο Μυστηρίων της Εκκλησίας μας και έδωσε πρακτικές οδηγίες για την σωστή ποιμαντική μέριμνα και οργάνωση των Ενοριών.
2 Custom
3 Custom
4 Custom
5 Custom