Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανοικοδομήσεως του Πνευματικού - Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Μουάνζα.

 
Ξεκίνησαν οι εργασίες ανοικοδομήσεως  του Πνευματικού - Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Μουάνζα, το οποίο κατασκευάζεται στον προαύλιο χώρο του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Νικολάου.

                Ως γνωστόν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος υποσχέθηκε στον Ελληνομάθη Μητροπολίτη Μουάνζα κ. Ιερώνυμο, ότι μετά την ολοκλήρωση του μεγαλοπρεπούς Καθεδρικού Ναού, η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος θα αναλάβει και την ανέγερση του Πνευματικού - Διοικητικού Κέντρου, το οποίο θα διευκολύνει τις Ποιμαντικές και Διοικητικές δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Μουάνζα.
                Είναι εντυπωσιακό ότι και αυτό το Ιεραποστολικό έργο το ανέλαβε ο ευσεβείς κλήρος και λαός της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, δια το οποίο είναι άξιος πολλών επαίνων και συγχαρητηρίων.
                Στις 24 Απριλίου ε.ε. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μουάνζα κ. Ιερώνυμος ευρισκόμενος στην Ελλάδα θα επισκεφθεί τον Ποιμενάρχη μας για να τον ενημερώσει  σχετικά με την πορεία των εργασιών.
                *Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την έναρξη των εργασιών ανοικοδομήσεως του Πνευματικού - Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Μουάνζα.