Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Σύναξη Παναγίας Διασωζούσης και πάντων των Ιωνία, Καππαδοκία, Πισιδία και Νέα Ιωνία Αγίων.

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας προσκαλεί όλους στον πάνδημο εορτασμό της Συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της επονομαζομένης «Διασωζούσης» της προερχομένης εκ της Πισιδίας Μ. Ασίας καθώς και πάντων των εν Ιωνία, Καππαδοκία, Πισιδία και Νέα Ιωνία τιμωμένων Αγίων.

Ο εορτασμός θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αναργύρων στη Νέα Ιωνία κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Ώρα 9.00μ.μ.: Πάνδημος Υποδοχή υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ των Ιερών Λειψάνων των Αγίων που φυλάσσονται στους Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως στα προπύλαια του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού των Αγίων Αναργύρων και ακολούθως θα τελεσθεί Πανηγυρική Ιερά Αγρυπνία.

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Ώρα 7.00μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και εν συνεχεία το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Ώρα 07.00π.μ.: Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γαβριήλ και ακολούθως θα πραγματοποιηθεί Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων πέριξ του Μητροπολιτικού Ναού. Αναχώρηση Ιερών Λειψάνων.
Προσκαλούνται οι ευσεβείς Χριστιανοί να τιμήσουν την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της «Διασωζούσης» καθώς και τη μνήμη όλων των Αγίων, των οποίων τα Ιερά Λείψανα κοσμούν τις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως