Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Ε´ Εβδομάς των Νηστειών.

SAM_7876
Κατά την διαρρεύσασα E΄ Εβδομάδα των Νηστειών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός προέστη του ιερού μυστηρίου του Ευχελαίου την Δευτέρα, 19η Μαρτίου ε.ε., στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Γεωργίου Μικρού Δερείου, την Τρίτη 20η Μαρτίου ε.ε., στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ελαφοχωρίου, την Τετάρτη 21 Μαρτίου ε.ε., στον Ιερό Ενοριακό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Μικρής Δοξιπάρας και την Πέμπτη, 22α Μαρτίου ε.ε., στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Αθανασίου Χιονάδων.

Το πρωί της Παρασκευής, 23ης Μαρτίου ε.ε., ο Σεβασμιώτατος προέστη της Τελετής παραδόσεως – παραλαβής της 3ης Μ/Κ Ταξιαρχίας «ΡΙΜΙΝΙ», στο στρατόπεδο Αβραμίδη στην Καβύλη, παρουσία του Στρατηγού Βασιλείου Παπαδοπούλου Διοικητού της XVI M/K Mεραρχίας. Ο Σεβασμιώτατος στα πλαίσια της Τελετής ευχαρίστησε τον απερχόμενο Διοικητή Ταξίαρχο Ανδρέα Φλωράτο και ευχήθηκε τα δέοντα στον αναλαμβάνοντα Ταξίαρχο Ερμόλαο Παπαστεφανή.