Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Ιερατική Σύναξη Μαρτίου της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως.

Το Σαββάτο 17 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεως μας «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος» η πέπμπτη μηνιαία Ιερατική Σύναξη του τρέχοντος Εκκλησιαστικού έτους, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου και σύσσωμου του ιερού Κλήρου της Μητροπόλεως.

Μετά την εναρκτήριο προσευχή ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας εισαγωγικώς παρουσίασε το θέμα της σημερινής Συνάξεως ήτοι: «Η άμυνα κατά των αιρετικών». Αμέσως μετά το λόγο έλαβε ο π. Ελευθέριος Ευδοκίδης, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ελευθερών, ο οποίος και ανέπτυξε το ως άνω θέμα της εισηγήσεως.
Μετά το πέρας της εισηγήσεως το λόγο έλαβε πάλι ο Σεβασμιώτατος με εκτενείς παρεμβάσεις επί της εισηγήσεως και εν συνεχεία ακούστηκαν παρεμβάσεις και τοποθετήσεις κληρικών επί του θέματος.

 Η εισήγηση του π. Ελευθερίου Ευδοκίδη: «Η άμυνα κατά των αιρετικών»: