Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Αρχιερατικά Ευχέλαια σε σχολεία από τον Σεβασμιώτατο.

Δελτίο Τύπου
Σε σχολικές μονάδες της μητροπολιτικής του περιφέρειας βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας για να τελέσει το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, ενόψει της μεγάλης εορτής του Πάσχα.
Συγκεκριμένα την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στο 1ο Γυμνάσιο Ευκαρπίας και στο Λύκειο Ευκαρπίας, ενώ την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 τέλεσε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στο 1ο Γυμνάσιο Νεάπολης.
Ο Σεβασμιώτατος, ευρισκόμενος στα σχολεία κατόπιν προσκλήσεως των Διευθυντών και των συλλόγων καθηγητών και γονέων και κηδεμόνων, μίλησε στους μαθητές, ομάδα των οποίων συμμετείχε ενεργά διαβάζοντας τα Αποστολικά αναγνώσματα, για την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής που διανύουμε, εξήγησε τη σημασία του μυστηρίου του Ιερού Ευχελαίου και ευχήθηκε σε όλους καλή πρόοδο και καλή δύναμη στον προσωπικό τους αγώνα.
Εκ της Ι.Μητροπόλεως.