Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με το νέο Πρέσβη του Λουξεμβούργου.

16.3.2018     Ώρα ανάρτησης: 2:07:13 PM
Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Ο νέος Πρέσβης του Μεγάλου Δουκάτου Λουξεμβούργου στην Ελλάδα κ. Paul Steinmetz επισκέφθηκε σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

«Είμαι πολύ ευτυχής που παρευρέθηκα εδώ, σήμερα. Το Λουξεμβούργο είναι μια θρησκευόμενη χώρα παρότι υπάρχει χωρισμός Κράτους και Εκκλησίας» δήλωσε ο νέος Πρέσβης και σημείωσε ότι «ο ίδιος, μεγάλωσα με το σεβασμό προς την θρησκεία. Ξέρω ότι, στην Ελλάδα, η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι μέρος της ιστορίας της χώρας και γνωρίζω το αίσθημα του λαού. Για τους λόγους αυτούς ήταν ιδιαίτερα σημαντικό να συναντήσω τον Αρχηγό της Όρθόδοξης Εκκλησίας και να ανταλλάξουμε απόψεις για τις δυνατότητες και τα προβλήματα της θρησκείας, όπως επίσης, να μιλήσουμε για την επιρροή της στο εξωτερικό και την επιρροή του εξωτερικού στην Ελλάδα».

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον κ. Steinmetz και επεσήμανε ότι «μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε για την ιστορία και την πορεία της Ελλάδος και τον ευχαρίστησα για την συμπαράσταση στο έργο της Εκκλησίας».