Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Αρχιερατικό Συλλείτουργο για τον εξ Άρτης Νεομάρτυρα Ζαχαρία


Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2017, το πρωΐ, στο Μοναστήρι της Κάτω Παναγιάς, στην Άρτα, τελέσθηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη μνήμη του Νεομάρτυρος Ζαχαρίου του εξ Άρτης.

Χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, ο οποίος εκήρυξε και τον Θείο Λόγο, συλλειτουργούντος του Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, και συμπροσευχομένου του Μητροπολίτου πρώην Άρτης κ. Ιγνατίου.
Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης στο Κήρυγμά του, ανεφέρθη με ενάργεια, στον μαρτυρικό αγώνα του Αγίου Νεομάρτυρος Ζαχαρίου. Αυτό το αγωνιστικό φρόνημα, μας εμπνέει και μας δίνει ελπίδα, ώστε με την δύναμη του Θεού, να ανταπεξερχόμεθα νικηφόρα στις δυσκολίες του βίου μας.
Φωτογραφίες