Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννης στην Στρατιωτική Άσκηση GORDIAN KNOT "17".

Την ενημέρωση της Στρατιωτικής Ασκήσεως «GORDIAN KNOT ΄17», παρακολούθησε την 7η Δεκεμβρίου ε.έ., κατόπιν σχετικής προσκλήσεως του Διοικητού του Γ΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγου κ. Δημητρίου Μπίκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης.

Η άσκηση «GORDIAN KNOT 2017», η οποία διεξήχθη παρουσία του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου και του Υπαρχηγού Γ.Ε.ΕΘ.Α., Αντιστάτηγου κ. Κωνσταντίνου Φλώρου, από της 27 Νοεμβρίου έως της 7 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε εις το Στρατόπεδο Προκοπίδη, της περιοχής της Ασσήρου, και συνιστά την κύρια δραστηριότητα του Στρατηγείου NRDC-GR, για το τρέχον έτος 2017, κατά την διάρκεια της οποίας πραγματοποιείται και η εθνική αξιολόγηση του Στρατηγείου, ως διακλαδικού, εν όψει της αντίστοιχης ασκήσεως του NATO που θα υλοποιηθεί τον Ιούνιου του 2018.
Κατά την τελευταία ημέρα της ασκήσεως, η οποία είχε οριστεί ως την Ημέρα των Διακεκριμένων Επισκεπτών, παρέστησαν μεταξύ των άλλων η Πολιτική και η Στρατιωτική Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων με επικεφαλή τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Ζερβάκη Δημόκριτο, οι Διοικητές των Εθνικών Στρατηγείων και Στρατηγείων της Δομής Δυνάμεως του ΝΑΤΟ, καθώς επίσης και τοπικές αρχές της πόλεως, στους οποίους και δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσουν, την παρουσίαση και την προβολή των δυνατοτήτων και του έργου του Στρατηγείου της συγκεκριμένης Ασκήσεως.