Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Αργολίδος Νεκτάριος: ''Ο Χριστός δεν απορρίπτει κανέναν άνθρωπο'', (ΦΩΤΟ.)

Αναστάσιμος Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε την Κυριακή το πρωί, 15 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Δήμου Αγίου Δημητρίου, στην οποία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος.
Στο θείο κήρυγμα ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή του Σπορέως. Μεταξύ των άλλων είπε: "Ο μεγάλος γεωργός των ψυχών μας, Ιησούς Χριστός, σπέρνει το σπόρο του, δηλ. τον λόγο Του και αυτός πέφτει μέσα στις ανθρώπινες ψυχές. Όμως δεν έχει ο λόγος του Θεού την ίδια καρποφορία σε όλους τους ανθρώπους. Κάθε άνθρωπος, ανάλογα με την προαίρεσή του, την πνευματική του κατάσταση και την αποδεκτηκότητά του, δέχεται ή απορρίπτει τον σπόρο, δηλαδή, τον Θεό και με δική του απόφαση παραμένει ή γη άκαρπη και χέρσα ή κήπος χάριτος και αρετών".

η συνέχεια Εδώ